Slider

Beleef uw tuin maximaal in een Orbo.

Beleef uw tuin maximaal in een Orbo.

Op zoek naar een tuinsalon, veranda, pergola, of tuinkantoor? Onze ‘sfeer-volle’ Orbo tuinkamer biedt u topcomfort doorheen alle seizoenen. Hun kant-en-klare uitrusting en persoonlijke inrichting maakt hen - binnen de markt van ‘outdoor lifestyle’ oplossingen’ - tot DE absolute koploper in dagelijks gebruik.

In de naweeën van Corona, kan u onze Orbo’s best naar waarde schatten door erin plaats te nemen. Dat kan volledig vrijblijvend en veilig door het maken van een privé afspraak in onze toontuin te Bornem waar alle modellen staan opgesteld. Wenst u vooraf even ‘life’ in onze
showroom rond te kijken, dan bieden we onze persoonlijke ‘digitale rondgang’ via WhatsApp videochat. Bel ons om uw tijdstip te reserveren.

Onze eerste tuinbeurzen bieden zich eindelijk aan en onze opentuindagen staan geplantvoor later in september. Hou een oogje op onze toontuinpagina en activiteitenkalender.
U bent van harte welkom!
Testimonial
Mijn beroep als medisch specialist is zeer veeleisend. Als ik voel dat het tijd is om te ontstressen, geniet ik een kwartiertje van de tuin in m'n Orbo en ik ben er weer helemaal klaar voor.
ThomasMedisch specialist
Activities

De Tuindagen van Beervelde – Lente editie - Kasteelpark Lochristi (Lochristi)

vr 10 mei 2024 - zo 12 mei 2024
De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 240 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen.

Tuinbeurs Hof & Huis Hemelvaartsweekend- Kasteel van Aertrycke (Torhout)

vr 17 mei 2024 - ma 20 mei 2024
Tijdens het mooie en verlengde Hemelvaartweekend van 17 tot en met 20 mei zetten we de 31e editie van Hof & Huis in de kijker, jouw jaarlijks tuinfeest met heel wat nieuwe én vernieuwende exposanten.

Insight Out: Inspiratieweekend (Toontuin Bornem) voorjaar 2024

za 25 mei 2024 - zo 26 mei 2024
Hebt u interesse in ons uniek outdoor lifestyleconcept of een specifiek model of uitrusting, kom dan naar onze toontuin in Bornem waar alle modellen staan opgesteld en u ze kan vergelijken, beleven en uitproberen