Opentuindagen

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze nieuwe toontuin te Bornem (gelegen in de driehoek Antwerpen - Gent - Brussel). Maak kennis met de zes Orbo garden rooms en ervaar zelf hoe u vanuit een behaaglijke cocon van de natuur kunt genieten.

U kan hiervoor terecht op een van onze Opentuindagen die meermaals per jaar worden georganiseerd. Tijdens de Opentuindagen stellen wij graag onze nieuwigheden aan u voor. Ontdek een uniek outdoor belevingsconcept bij een hapje en een drankje.

Inschrijven voor onze eerstvolgende Opentuindagen op 28 en 29 maart, van 10 tot 17 uur, kan via het formulier op onze

contactpagina.

Toontuin op afspraak

Vindt u geen gaatje in uw agenda voor de Opentuindagen? Dan ontvangen we u graag op afspraak in onze toontuin. Dit kan op weekdagen en sommige weekends (wanneer ons team niet op beurzen aanwezig is. Onze beurskalender vindt u onder 'agenda' in het menu).

Bezoekt u ons vanuit het buitenland en wenst u uw bezoek aan onze toontuin te koppelen aan een weekend verblijf in de regio, dan hebben we interessante formules voor u. Aarzel niet ons hierover te bellen.

Inschrijven voor een vrijblijvende afspraak in onze toontuin kan via het formulier op onze

contactpagina.

Slow living weekend

Zin om een Orbo uit te proberen? Dat kan! Al onze modellen kunt bekijken en ervaren in onze toontuin in Bornem na afspraak. En combineer gewoon uw bezoek met een weekendje bed & breakfast in het prachtige Scheldeland! Wie tot zes maanden na verblijf in de B&B overgaat tot een aankoop, krijgt dit verblijf integraal terugbetaald.

Neem contact met ons op voor meer informatie:

contactpagina.